دو سال پیش پست من و آندروید رو نوشتم و اون زمان آندروید 1.5 روی گوشیم بود. در حال حاضر آندروید 2.4 دارم و آندروید 4 هم عرضه شده است. توی این دو سال بازار گوشی های هوشمند به طور وسیعی رشد یافته و روز به روز بر آمار فروش آندرویدی ها افزوده شده است. سلیقه مردم هم متعاقبا عوض شده و خیلی راحت تر گوشی های هوشمند رو خریداری میکنند. موقع نوشتن پست قبلی هرکس که قیمت گوشی ام رو می پرسید بعد از شنیدنش خیلی تعجب میکرد. اما این روزها همه خیلی راحت گوشی های گرون قیمت هوشمند رو خریداری میکنند و به مراتب درصد بیشتری با برنامه های مختلف سر و کله میزنند و کارهای روزمره شون رو با کمک گوشی شون راحت تر می کنند. البته هنوز هم درصد زیادی هستند که تنها گوشی را به خاطر ظاهر و دوربین و قیمتش خریداری میکنند
در این پست سعی دارم به معرفی برنامه هایی که این روزها بیشتر باهاشون سر و کار دارم و واقعا توی کارهام بهم کمک میکنند بپردازم. البته تعداد نرم افزارهای آندروید به طرز باورنکردنی زیاد هست و امکان بررسی همه آنها توی یک پست نیست. اینجا فقط به معرفی و توضیح مختصری در رابطه با نرم افزارهایی که خودم باهاشون کار میکنم می پردازم.
در این پست سعی دارم به معرفی برنامه هایی که این روزها بیشتر باهاشون سر و کار دارم و واقعا توی کارهام بهم کمک میکنند بپردازم. البته تعداد نرم افزارهای آندروید به طرز باورنکردنی زیاد هست و امکان بررسی همه آنها توی یک پست نیست. اینجا فقط به معرفی و توضیح مختصری در رابطه با نرم افزارهایی که خودم باهاشون کار میکنم می پردازم.
Mesghal : برنامه وب سایت معروف مثقال که لیست قیمت ارز ، طلا ، سکه و فلزات را بر روی گوشی شما نمایش می دهد. با وجود هیلترینگ سایت مثقال خوشبختانه نرم افزار موبایل اش هنوز کار میکنه.
Bazaar : نسخه ایرانی مارکت آندروید که تقریبا کامل هست و پشتیبانی خوبی از نرم افزارها و برنامه نویس های ایرانی هم می کند چک کردن صفحه اصلی اش هر چند روز یک بار خیلی مفید هست.
Talk : برنامه گوگل تالک که با اون با دوستانم روی گوگل چت و تماس صوتی و تصویری دارم. با سرعت Gprs هم به خوبی جواب میده.
Tango : نرم افزاری برای مکالمه رایگان صوتی و تصویری با لیست دوستانتون که این برنامه رو نیز دارند. مزیتش نصب به viber داشتن تماس تصویری ، سرعت بهتر و همچنین وجود نسخه دسکتاپ برای آن است.
Whatsapp : پیغام رسانی رایگان با دوستانی که این برنامه را دارند ، توانایی پیغام رسانی چند رسانه ای و ارسال آفلاین پیغام از مزیت هاش هست.
Gmail : پرکاربردترین برنامه ای که روی گوشیم دارم و هر لحظه که ایمیلی برام ارسال بشه بهم خبر میده.
Gtask : لیست کارها و وظایفم که خیلی ساده و زیبا هست ، مزیتش هم این هست که با سرویس Google task هماهنگ میشه و توی برنامه های مختلف میتونید لیستتون رو داشته باشید.
Skype : نیاز به توضیح ندارد ، اسکایپم رو شارژ میکنم و با استفاده از اون خیلی ارزون تر به کشورهای دیگه زنگ میزنم.
Eset Security : روی کامپیوترم سال هاست به Eset اعتماد کردم ، روی گوشیم هم همین طور. علاوه بر آنتی ویروس ، امکان آنتی اسپم هم دارد. به راحتی شماره هایی که مزاحم هستند را به لیست اضافه کنید تا دیگه پیغام و تماسی از آنها نداشته باشید. من که کلکسیون کاملی از شماره تبلیغات ایرانسل دارم توش جمع میکنم.همچنین قابلیت ضد سرقت اون به شما کمک میکنه با استفاده از لیست شماره های مطمینی که اضافه میکند هر لحظه با دستورات پیام کوتاه گوشی تون رو قفل ، پاک یا موقعیت جغرافیایی اش رو پیدا کنید. در ضمن میشه طوری هم نصبش کرد که کسی نتونه بدون وارد کردن رمزش پاکش کنه.
Dong : یک نرم افزار ایرانی که هنوز در عمل باهاش کار نکردم ولی ایده خیلی جالبی داره و به شما کمک میکنه که مثلا وقتی مسافرت میرید دنگ هاتون رو به راحتی مدیریت کنید.
WordPress : رسیدگی به سایت ها و وبلاگ هایی که با وردپرس راه اندازی کردم از روی موبایلم واقعا برام لذت بخشه.
Airdroid : دسترسی به تمام فایل ها ، عکس ها ، پیام ها ، برنامه ها از روی دسکتاپ با هزاران امکانات مختلف. توضیح کاملی درباره این برنامه در نارنجی هست.
Torch : شاید باورتون نشه ولی وجود یک چراغ قوه سریع و دردسترس در خیلی مواقع کاربرد دارد.
ES file explorer : بهترین مرورگر فایلی که در آندروید وجود دارد. امکان دسترسی به فایل های اشتراک گذاشته بر روی شبکه یکی از استفاده های اساسی من از اون هست.
Evernote : بهترین برنامه ای یادداشت برداری در حال حاضر. یک نسخه از اون رو روی Pc و یک نسخه هم روی Mac ام دارم. هرجا که باشم چیزی رو بخواهم یادداشت کنم توی همه دستگاه هام در دسترسم هست.
ConnectBot : برنامه اتصال به خط فرمان سرورهای لینوکس ، مواقعی که خونه نیستم به راحتی به سرورهام وصل میشم و کارهای مورد نیاز رو انجام میدم.
یک پاسخ به «من و آندروید 2»
واقعا جالب بود